Начало / За нас

За нас

    Autosofia.bg е иновативен начин за търговия с авточасти онлайн. Нашата цел е да предложим на потребителите голямо разнообразие на добра цена без скрити доставки или условия. Сайтът Autosofia.bg е направен, за да бъде лесен за използване от всички потребители и да ви предложи точните резервни части за вашият автомобил.

    Всичко, което трябва да направите е да изберете Марката, Годината, Модела и Модификацията на Вашият автомобил от падащите менюта и ще откриете всички резервни части за него, групирани в категории.

    В нашия онлайн магазин имате възможност да търсите необходимата Ви резервна част по име или номер, което прави откриването и изключително бързо и лесно. Нашият колектив е съставен от млади професионалисти, които са изцяло на Ваше разположение, в случай че имате нужда от помощ или допълнителна информация относно продуктите, които предлагаме.

    Приоритет за нас са качественото, професионално и бързо обслужване, а основна цел – доволните клиенти! Стремим се да предлагаме винаги максимално изгодни цени, както и големи отстъпки за лоялни клиенти и при закупуване на количества.